miercuri, 14 iulie 2010

Te urasc! inseamna Te iubesc!!

"Inima unei femei e ca un ocean plin de secrete, de lacrimi si de durere". E o fraza dintr-un film pe care l-am vizionat acum ceva timp. Si are mare dreptate. Inima e locul in care se infiripa primul fior de dragoste si totodata locul unde se naste ura.
Dupa ce te cuprinde in brate, te simti inlantuita de frica. Cand te saruta simti fiecare adiere a vantului de iarna in privirea si respiratia lui.
Si la scurt timp apare si ruptura intre voi doi.
Tu, din impuls ii spui fara a mai cugeta TE URASC! Realizand ca ceea ce spui nu e adevarat, pleaca lasandu-te cu lacrimi in ochii pe care acum putin timp ii iubea.
Si acum, dupa atata timp, revazandu-l pe strada, te saluta si-i raspunzi, cu toate ca ai mai vrea sa-i mai spui inca ceva, dar iti dai seama ca e in zadar.Printre buzele tale se aude pe un ton soptit TE URASC! Dar inima ta striga cu disperare TE IUBESC.

3 comentarii:

  1. Multi avem trairea asta. Sau impulsul. Deseori regretam. Uram dar de fapt iubim, cum bine ai concluzionat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai dreptate... Si ura e o forma a iubirii, doar ca ea se naste altfel, dar de consumat, consuma in egala masura, daca nu cumva chiar mai mult. Dar eu gasesc o alta explicatie a acestui devastator sentiment. Ea provine din tot ce nu s-a putut lamuri intre cei doi, dintr-o insuficienta comunicare, dintr-o lipsa a armoniei. Ura, de fapt, este factorul eliberator, el care pregateste sufletul pentru o noua si furtunoasa iubire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Auzi la ea, cica URA este factorul eliberator...!!!Frumos am mai ajuns doamnelor.....Atunci iertarea si impacarea cu tine insati ce face? URA pregateste sufletul pentru o noua si furtunoasa iubire? Dintr-o adevarata iubire nu se va naste niciodata ura. Iubeste mai intai cu adevarat si ai sa crezi. Urand o veche iubire nu ai sa fii pregatita ptr. una noua. Bleahhh....

    RăspundețiȘtergere